Her Kadın Yaşlanır - Onep Özel Tıp Merkezi
Tabiatın Güzellik Formülü Altın Oran
Nisan 17, 2015
“Turkish Delight” La Dünya Estetiğinin Zirvesinde
Nisan 17, 2015
Show all

Her Kadın Yaşlanır

Sözcü Gazetesi – 15 Haziran 2014

Ajda Pekkan, Sibel Can, Hande Ataizi, Ebru Şallı, Deniz Akkaya ve Petek Dinçöz gibi ünlü yıldızlara estetik operasyonlar yapan Erol’la Levent’te sahibi olduğu Onep Estetik Plastik Cerrahi Kliniği’nde konuştuk.

Kaç tane burun ameliyatınız var? 15 bin küsur burun ameliyatı yaptım. 1992’de benim yöntemime Avrupalı meslektaşlarım ‘Turkish Delight’ diyerek isim babalığı yaptılar ve literatüre ‘Türk Lokumu’ adıyla geçti. İngiliz sunucu Katie Piper’ın yüzüne sevgilisi kezzap attınca sizin kapınızı çaldı… Javan adlı ünlü İngiliz doktor ilk müdahaleyi yaptı. Sonra bana geldi. Lazer tedavisi ve doku kokteyli uyguladım.Güzel kadın kimdir? Her kadın yaşlanır ama asıl mesele, şarap gibi yıllandıkça tatlanmakta. Işıltısı ve sevgisi olmayan kadın, anatomik olarak istediği kadar mükemmel olsun, bir şey ifade etmez. Hanımlar en çok kime benzemek istiyor? Hanımlar Ajda Pekkan, Deniz Akkaya ve Ebru Şallı’nın burnunu istiyorlar. Pekkan’a 1990’da yüz germe ile birlikte doku kokteyli de uyguladım. En çok taklit edilen yüz Ajda Hanım’ın yüzü oldu. Deniz Akkaya’ya burun operasyonu yaptım, 3 yıl ameliyat olduğunu hiç kimse anlayamadı, fark edemedi.

Yaz mevsiminde hanımlara neler tavsiye edersiniz? Yaz mevsiminde dikkat edilmesi gereken en önemli şey, güneş. Hanımlar, lütfen bronzlaşmak uğruna yüzünüzü güneş ışınlarına hedef yapmayın. Vücudunuzu koruyucu kremlerle bronzlaştırın ama yüzünüzü mutlaka güneşten koruyun. Çünkü güneş, yüzün kolejenini bozuyor. O zaman lazer tedavisi gerekiyor. Güneş, yüz cildine inanılmaz tahribat yapıyor.

Estetik ameliyatlarının fiyatları çok merak ediliyor… Estetik ameliyat fiyatları 3 bin liradan 30 bin liraya kadar değişiyor. Hanımlar, çok ucuza estetik operasyonu yapanlara koşmasınlar.

Sizin cinsiyet değiştirme operasyonlarınızdan söz edelim. Cinsel organ sorunlarıyla geçmişte ilgilendim. Bacak kaslarından penis, kalın bağırsaktan vajina yaptım. Bacak kasının diğer adı Şehvet Kası’dır. Şimdi mükemmel penis yapan arkadaşlarımız var. Kol kası kullanıyorlar ve içine de kemik koyuyorlar.

 

 

ONEP ÖZEL TIP MERKEZİ


Lütfen bize ulaşın